Arriba el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana

  • El logotip del III Congrés de Drets Humans

    El logotip del III Congrés de Drets Humans - Font: CICAC

  • Fotografia de l'anterior edició del Congrés

    Fotografia de l'anterior edició del Congrés - Font: CICAC

La justiciabilitat com a garantia dels drets socials centrarà l’edició d’enguany de la cita anual que organitza el Consell d’Il·lustres Col·legis de l’Advocacia Catalana. 

El III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana posarà el focus en la justiciabilitat com a garantia dels drets socials. La Comissió de Drets Humans del Consell d’Il·lustres Col·legis de l’Advocacia Catalana (CICAC) impulsa aquesta edició amb l’objectiu d’analitzar els reptes que encara la societat i l’advocacia a l’hora de complir amb els drets econòmics, socials i culturals en un context de crisi econòmica.

L’esdeveniment tindrà lloc a Terrassa. El congrés aprofundirà en les diverses vies existents per exigir el compliment de drets davant els poders públics. S’explorarà l’exigibilitat de diversos drets en diversos àmbits de protecció i es proposaran diferents mecanismes per fer-los exigibles davant dels tribunals.

El programa del congrés encara no és definitiu, però l’equip organitzador planeja que sigui un espai de tallers i ponències d’interès per a qualsevol persona vinculada amb el món jurídic i social. 

Els temes concrets de què tractaran els actes del congrés es decidiran al juny, un cop acabi el “cicle de sessions pràctiques sobre la justiciabilitat dels drets socials”. Els últims actes del cicle es centraran en el dret a la salut i en la relació entre la justiciabilitat i la protecció i l’assistència a la família

Afegeix un comentari nou