Participa al concurs literari contra la violència masclista

  • Cartell de la 13a edició del concurs

    Cartell de la 13a edició del concurs - Font: Plataforma contra les Violències de Gènere

  • El tema d'aquest any es centra en les agressions sexuals als espais públics

    El tema d'aquest any es centra en les agressions sexuals als espais públics - Font: Catalunya Press

Les obres es poden presentar fins el 20 de novembre al correu electrònic de la Plataforma contra les Violències de Gènere. 

Encara està obert el període per presentar les obres al concurs literari que convoca per 13è any consecutiu la Plataforma contra les Violències de Gènere. Fins el 20 de novembre hi ha temps per participar al concurs, que accepta sol·licituds de persones des de 12 anys.

La iniciativa té l’objectiu de promoure la reflexió al voltant de la violència masclista. Cada any es centra en àmbit concret i en aquesta edició, el tema a tractar és el de les agressions sexuals als espais públics i les estratègies per fer-hi front.

La resolució del jurat i el lliurament de premis tindrà lloc el 14 de desembre al Casal de Joves Palau Alòs, a Barcelona. El concurs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Generalitat.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs, i per participar, empleneu el formulari en línia o envieu un correu a concursos@violenciadegenere.org

Afegeix un comentari nou