Oberta una convocatòria per a projectes de cooperació jurídica

  • L’import de la partida de la convocatòria és de gairebé 155.000 euros. Font: Pixabay

    L’import de la partida de la convocatòria és de gairebé 155.000 euros. Font: Pixabay

  • El logotip de l'ICAB. Font: ICAB

    El logotip de l'ICAB. Font: ICAB

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona torna a impulsar aquests ajuts. Les sol·licituds es poden presentar fins el 30 de març. 

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha obert una nova convocatòria d’ajuts a projectes de cooperació jurídica amb pobles en vies de desenvolupament, amb càrrec a la partida del 0,7% del pressupost col·legial. El termini per presentar sol·licituds acaba el 30 de març.

L’import de la partida de la convocatòria és de gairebé 155.000 euros, segons el que es va aprovar a la Junta de Govern de l’ICAB del 21 de febrer.

Els ajuts es destinaran a projectes que contribueixin a posar en relleu la funció social de l’advocacia en la defensa dels drets humans.

Es poden presentar a la convocatòria les entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i inscrites en el registre oficial corresponent dependent de la Generalitat o de l’Administració de l’Estat, o col·legis d’advocats de pobles en vies de desenvolupament que portin a terme projectes de caràcter jurídic que vetllin per acabar amb situacions d’injustícia perjudicials per als sectors socials més vulnerables.

Per a més informació sobre les bases de la convocatòria, podeu consultar aquest pdf

Afegeix un comentari nou