Els màsters i postgraus de l'Escola de Cooperació de la UOC, a partir del març
Comparteix
La Universitat Oberta de Catalunya, a través de l'Escola de Cooperació, ofereix un ventall molt àmpli de màsters i postgraus centrats en temàtiques socials i del tercer sector en general. Les inscripcions ja estan obertes i els cursos comencen el març.
"Tot i que el tercer sector, tant social com ambiental, és un dels més tocats per la crisi econòmica que patim, el nostre entorn demana professionals cada cop més especialitzats i gestors més eficaços i eficients". Així de segura i contundent es mostra Mabel Gómez, tècnica de l'Escola de Cooperació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), en referència a la necessitat d'oferir cursos que formin a persones en acció humanitària, gestió d'entitats no lucratives, sostenibilitat... Per això, des de l'1 de febrer la UOC té obertes les inscripcions a programes de màster i postgrau pensats per cobrir aquest camp de coneixement.
Segons Mabel Gómez, el tercer sector "demana professionals cada cop més especialitzats i gestors més eficaços i eficients"
Les dificultats de finançament que en alguns casos està patint el tercer sector fan evident que cal una renovació de mètodes; una actualització que permeti optimitzar i gestionar uns recursos cada vegada més escassos.
Els programes que ofereix l'Escola de Cooperació començaran el març i abracen un ventall molt ampli de temes: desenvolupament de projectes de cooperació, aprofundiment en els temes legals i jurídics que envolten l'acció humanitària, tècniques per combatre l'assetjament laboral, ecodisseny, gestió d'entitats no lucratives...
D'altra banda, alguns d'aquests màsters i postgraus s'ofereixen amb la col·laboració d'entitats com Creu Roja i Gaia Education. Aquí podeu consultar l'oferta completa.
Afegeix un nou comentari