Àmbit de la notícia
Internacional

Blogs per explicar les vivències dels camps de solidaritat

  • Concurs de blogs dels Camps de Solidaritat de Setem 2013

Al voltant de 150 joves participaran aquest estiu als camps de solidaritat de Setem Catalunya. Cada grup ha creat un blog on explicar la seva experiència i a la tornada dels camps participaran en el primer Concurs de blogs dels Camps de Solidaritat.

Després de més de 20 anys organitzant camps de solidaritat, Setem Catalunya continua oferint a joves catalans la possibilitat de conèixer d'altres realitats i organitzacions, conviure amb una comunitat i prendre consciència de les desigualtats al món. Enguany 150 persones participen als 21 camps de solidaritat de Setem.

Però l'experiència comença molt abans de viatjar. Al maig ja van participar a la Trobada Zero, on els/les participants van conèixer el grup de persones amb què viatjaran i conviuran durant els camps. Des de llavors, preparen el viatge plegats i, entre altres coses, han creat un blog on aniran plasmar la seva experiència. Tots i totes han participat en un taller de blogging per tal de poder crear-ne un on explicar els primers passos, el viatge, la feina de l'organització local que els acollirà, etc.

Setem engresca els grups a omplir de continguts els seus blogs i convertir-los en un canal de comunicació i conscienciació. Ho fa a través del primer Concurs de blogs dels Camps de Solidaritat. El premi serà la publicació del blog guanyador en els canals comunicatius de Setem (web, butlletí electrònic, xarxes socials) i un taller de xarxes socials per al canvi social a tot el grup.

Ja pots visitar els blogs:

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari