Àmbit de la notícia
Social

Arriba la 5a edició de la Festa del Bàsquet Inclusiu

Entitat redactora
FCVS
  • Samarreta del V Torneig de Bàsquet Inclusiu 3x3 (Font: SMC)
  • Imatge d'una edició anterior de la Festa del Bàsquet Inclusiu (Font: 3x3inclusiu)
  • I Torneig de Bàsquet Inclusiu 3x3, any 2011 (Font: 3x3inclusiu)
  • II Torneig de Bàsquet Inclusiu 3x3, any 2012 (Font: 3x3inclusiu)

La participació al Torneig 3×3 està oberta, sense distinció, a persones amb i sense problemes de salut mental.

Salut Mental de Catalunya (SMC), en col·laboració amb altres entitats del món de la salut mental, organitza la cinquena edició del Torneig 3x3 dins la Festa del Bàsquet Inclusiu. Hi participaran equips formats per persones membres de la xarxa de serveis de salut mental de Catalunya i per persones sense vinculació al mon de la salut mental, amb la finalitat de generar un espai inclusiu i de contacte social.

La Festa del Bàsquet inclusiu se celebrarà al Parc de l'Espanya Industrial de Barcelona, al costat de l'estació de Sants, i tindrà lloc el dissabte 11 de juny des de les 09:00 h a les 14:00 h. Aquest esdeveniment esportiu forma part del Programa Esport i Salut de la Federació SMC, on també es fan activitats de futbol sala o tennis, sempre amb l’objectiu de promoure el benestar físic, emocional i social de les persones que practiquen l’esport.

El Torneig 3×3 està obert, sense distinció, a persones amb i sense problemes de salut mental per tal de fomentar la inclusió social de les persones amb trastorn, alhora que sensibilitza sobre salut mental i els beneficis de la pràctica esportiva. Poden participar equips de 3 a 5 jugadors formats per qualsevol persona major de 14 anys.

Ja pots fer la teva inscripció!

SMC és la marca compartida per la Federació Salut Mental Catalunya, AMMFEINA Salut Mental Catalunya i la Fundació Salut Mental Catalunya, que treballen per tal que les persones amb problemes de salut mental participin dins la societat, en igualtat d’oportunitats, perquè ningú no sigui exclòs i tothom pugui exercir els seus drets com a ciutadà. Perquè totes les persones puguin tenir aficions, amics i feina. En definitiva, perquè puguin tenir una vida plena.

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari