Arrenca la temporada 2012/13 de l'Apropa Cultura

  • Logotip d'Apropa Cultura

    Logotip d'Apropa Cultura

Apropa Cultura és la iniciativa d'un gran nombre d'equipaments culturals catalans que pretenen acostar les seves programacions als sectors socials més desafavorits.

El projecte s'adreça principalment a associacions, institucions i centres que treballen amb persones sense recursos i amb dificultats d'integració social, o bé a associacions de l'àmbit social i /o de la salut.

El col·lectius que formen part del programa tenen la possibilitat d'accedir a localitats per a espectacles dels equipaments participants a un preu social que oscil·la entre 1€ i 15€ en funció de l'entitat i de la situació personal del destinatari.

La programació d'espectacles disponibles es divideix en diferents períodes en funció de l'equipament i les entitats disposen d'unes franges de temps limitades per tal de sol·licitar les seves entrades. Les entrades s'han de sol·licitar per a grups de 5 o 10 persones com a mínim segons el tipus d'entitat.

Sol·licitar l'accés al programa és molt senzill i es pot fer a través del seu portal web, la direcció del programa és qui s'encarrega de decidir si l'entitat proposada s'adequa als propòsits de la iniciativa.

De forma complementària, el programa ofereix també les sessions formatives "Educa amb l'art" adreçades a treballadors/ores i responsables dels col·lectius amb l'objectiu d'afavorir la presència de la música i les arts escèniques en la quotidianitat de l'entitat.

Afegeix un comentari nou