Esport i solidaritat units per una bona causa: lluitar contra la pobresa

  • Imatge de la campanya d'Intermón Oxfam Trailwalker

    Imatge de la campanya d'Intermón Oxfam Trailwalker

  • Trailwalker IO

    Trailwalker IO

L’Intermón Oxfam Trailwalker, la cursa solidària per lluitar contra la pobresa que se celebrarà el propers 7 i 8 de maig a Catalunya, ha aconseguit arribar als 160 equips inscrits i recaptar més de 100.000 euros en només tres mesos.

Els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Montseny i Montserrat conformen la ruta escollida per la cursa, que se celebra per primera vegada a Catalunya. Aquest gran esdeveniment consisteix en què equips de 4 persones recorrin a peu els 100 quilòmetres del recorregut en un màxim 36 hores.

Per a poder participar a l’Intermón Oxfam Trailwalker, els equips han d’aconseguir recaptar diners que es destinaran als projectes de l’ONG. La xifra mínima que cada grup ha d’aconseguir per a poder formar part del repte és de 1.500 euros. Per a aconseguir aquesta fita, els equips estan posant a prova la seva imaginació i creativitat dissenyant activitats solidàries de tot tipus i arreu del territori. De moment, 15 equips ja han aconseguit superar aquesta xifra i ja tenen la seva plaça garantida en la graella de sortida.

Més maneres de participar en el repte
Els membres dels equips no són els únics que hauran de demostrar el seu esperit de treball en equip. Per a poder aconseguir l’èxit de la prova, Intermón Oxfam està buscant 150 voluntaris per a desenvolupar tasques diverses. Per a participar com a voluntaris a la Trailwalker, consulteu la pàgina de la campanya.

Afegeix un comentari nou