10 anys de la llei de dependència. Valoracions i reptes de futur

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

10 anys de la llei de dependència. Valoracions i reptes de futur

F Pere Tarrés

Resum: 

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Agrupació organitzen una jornada sobre envelliment el proper 16 de març.

La Llei de la Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones en situació de dependència, popularment coneguda com a Llei de la Dependència, ha representat un reconeixement dels drets de les persones en situació de dependència. 10 anys després de la seva aprovació, la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Agrupació organitzen una jornada per reflexionar sobre les expectatives que es van generar i els canvis que s'han produït.

Realment s’han produït aquests canvis? Què ha funcionat i què s’ha de millorar? Quines eines de valoració tenim? Quins reptes i quines prioritats tenim de cara el futur? Aquestes qüestions i d'altres seran debatudes en aquesta jornada que tindrà lloc el proper 16 de març a l'Espai Francesca Bonnemaison.

El programa de la jornada és el següent:

 • 9.00h Acreditacions i lliurament de documentació
 • 9.30h Inauguració a càrrec d'un alt càrrec de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Oriol Pujol. Director General de la
  Fundació Pere Tarrés i la Sra. Imma Playà i Pujols. Directora Fundació Agrupació.
 • 10h Conferència inaugural. Reflexions sobre la Llei de Dependència després de deu anys, a càrrec del Dr. José Manuel Ribera Casado
  Catedràtic Emèrit de Geriatria Universitat Complutense de Madrid.
 • 11h Pausa-cafè.
 • 11.30h Taula rodona. L’experiència i valoració de 10 anys de la llei. A càrrec del Dr. Antoni Salvà. Director de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB, el Sr. Jordi Sánchez. Gerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials, de l’Ajuntament de Barcelona i la Sra. Montserrat Llopis. Directora General d’ACRA.
 • 12.45h Taula rodona. Reptes de futur i prioritats en l’atenció a la dependència. A càrrec de la Sra. Susanna Roig. Membre del Grup de Promoció de l’autonomia de la Taula del Tercer Sector i directora Gent Gran i Atenció a la Dependència Creu Roja a Catalunya, la Sra. Mònica Ribas. Subdirectora General d’Atenció i de Promoció de l’Autonomia Personal, Direcció General de Protecció Social, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Sr. Juan Alamillo. Membre del Consell Assessor de les Persones Grans de Barcelona.
 • 14.00h Cloenda

Per a més informació

Dades d'interès

Afegeix un comentari nou