Adolescents d'AEIRaval presenten l'entitat a través d'un vídeo

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Adolescents d'AEIRaval presenten l'entitat a través d'un vídeo

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Amb aquest vídeo, que han elaborat amb l'ajuda d'estudiants de la UPF, mostren a través dels seus propis ulls les coses que fan i com les viuen.

Ha estat realitzat pel grup d’adolescents amb la participació dels infants i de l'equip educatiu de l’Associació Educativa Integral del Raval, que desenvolupa programes d’intervenció socioeducativa. S'adreça a aquestes franges d'edat i a joves del Raval de Barcelona, així com a les seves famílies, especialment a les més vulnerables.

Un grup d'estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) va contactar amb l'entitat per fer un treball per a l'assignatura de Publicitat. Havien d'elaborar un spot sobre una associació de caràcter social, que en aquest cas ha estat un projecte d'aprenentatge servei.

El vídeo s’ha fet en vuit sessions, preparant els seus continguts amb el grup d'adolescents, recollint les seves propostes i realitzant-lo conjuntament. També van ser convidats a la projecció del vídeo a la universitat i a conèixer el món universitari.

Afegeix un comentari nou