Anem de marxa, per l’Alzheimer

  • Nordic walking. Font: icatus (Flickr)

    Nordic walking. Font: icatus (Flickr)

  • Nordic walking. Font: ruminatrix (Flickr)

    Nordic walking. Font: ruminatrix (Flickr)

Gaudeix el proper 2 de juny d’una passejada per la ciutat de Barcelona i col·labora amb les persones afectades per l’Alzheimer i les seves famílies.

Alzheimer Catalunya i Salut en Actiu organitza durant el matí del 2 de juny una sortida de marxa nòrdica, una activitat física fàcil, divertida i per a totes les edats i amb grans beneficis per a la salut, ja que afavoreix el bon funcionament dels sistemes cardiovascular, locomotriu i  metabòlic.

La sortida general serà de la Diagonal-plaça Francesc Macià costat Muntanya i finalitzarà als  Jardins de Pedralbes (Recorregut de 3,8 km). I les persones participants es poden inscriure un dels dos grups:

 

Grup A: 7,6Km amb una marxa més activa i circuit doble (anada i tornada)

Grup B: 3,8Km amb una marxa més lenta

 

Com participar?

Totes les persones interessades en participar poden realitzar la seva inscripció a través d’Atrapalo. El cost és de 3€ per als infants fins a 10 anys i 5€ per als adults i inclou lloguer de bastons, ampolla d’aigua, barreta energètica i participació en un sorteig de tres parells de bastons de marxa nòrdica. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a finançar els projectes de suport i atenció a les persones afectades per l’Alzheimer i les seves famílies. 

 

 

 

Afegeix un comentari nou