Aporta experiència en matèria de responsabilitat social!

F Pere Tarrés
Objectius Desenvolupament Sostenible
El projecte permetrà disposar d’informació quantitativa i qualitativa
Bafarada de pregunta
S’ha habilitat un qüestionari que es pot respondre fins el 25 de maig
Vaixell de paper
Respon.cat és una iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya

Aporta experiència en matèria de responsabilitat social!

F Pere Tarrés

Resum: 

El projecte vol disposar d’informació quantitativa i qualitativa sobre la manera com les empreses estan gestionant els ODS.

La Confederació, en col·laboració amb Respon.cat i amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa un projecte per disposar d’informació quantitativa i qualitativa sobre la manera com les empreses estan gestionant la responsabilitat social i, per tant, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La iniciativa vol servir per extreure tendències i bones pràctiques.

Les entitats poden formar part del projecte aportant la seva experiència en matèria de responsabilitat social. Per això, s’ha habilitat un qüestionari que es pot respondre fins el 25 de maig i en el qual hi poden participar totes aquelles organitzacions amb sensibilitat cap a aquesta matèria i amb ganes de col·laborar en l’Observatori de Desenvolupament Sostenible. No cal disposar de cap document ni certificació específica de responsabilitat social i les dades aportades seran tractades de forma anònima i agregada.

A partir d’aquestes, periòdicament es realitzaran informes generals i sectorials que es difondran públicament i es faran arribar a les organitzacions que hi ha participat. Des dels organisme impulsors, s’espera que les dades que en sorgeixin acabin proporcionant informació pràctica per a les entitats, facilitant la millora de la seva gestió i la comprensió d’una visió integral de la responsabilitat social.

Què és Respon.cat i l’Observatori de Desenvolupament Sostenible?

Respon.cat és una iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya que va nàixer fa quatre anys per ser l’organisme de referència en RSE al nostre país. L’Observatori del Desenvolupament Sostenible és un programa de Respon.cat que té per objectiu contribuir a generar i difondre coneixement sobre el compromís de les empreses que operen en territori català amb els ODS i amb la responsabilitat social.

Afegeix un comentari nou