Associació Gironina de Teatre: "El procés de millora de la participació interna ens ha ajudat a guanyar visibilitat i ser més actius"

F Pere Tarrés
Membres de l'Associació Gironina de Teatre.

Associació Gironina de Teatre: "El procés de millora de la participació interna ens ha ajudat a guanyar visibilitat i ser més actius"

F Pere Tarrés

Resum: 

Des de l'Associació Gironina de Teatre ens expliquen com l'acompanyament de la Fundació Pere Tarrés, finançat pel programa d'Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya, els ha ajudat a millorar la participació interna a l'entitat.

L’Associació Gironina de Teatre (AGT) és una entitat sense ànim de lucre que té com a socis/es a la majoria dels professionals de les arts escèniques gironines.

Un col·lectiu divers i transversal on hi trobem actors, directors, escenògrafs, figurinistes, productors, pedagogs teatrals, dramaturgs, empresaris, gestors culturals… professionals que s’uneixen per la defensa i el desenvolupament de l’activitat teatral al territori de les comarques gironines.

Nascuda el 1993 amb l’objectiu de donar servei al col·lectiu teatral i facilitar-li la feina, l’entitat ha anat més enllà i, fruit de la demanda dels mateixos socis/es, ha pres sempre un paper actiu en el panorama teatral gironí.

L’entitat gestiona el Centre de formació teatral El Galliner, es dedica a dinamitzar l’activitat de les arts escèniques al territori gironí i col·labora per fer més fàcil la vida de l’artista.

Què us va fer plantejar-vos un procés de millora de la participació interna?

El desconeixement intern de moltes coses de l’entitat. El funcionament intern no era prou bo com perquè el soci/a fos actiu.

Quins aspectes vau treballar durant l’acompanyament?

Fent una pluja d’idees afavorint el debat i posant sobre la taula diverses propostes i opinions.

De quina forma us ha ajudat a enfortir l’organització?

Guanyant visibilitat i ser més actius.

Un cop finalitzat el procés, quines són les properes fites que us marqueu en l’àmbit de la participació interna?

Que els objectius marcats s’assoleixin i millorar les reunions de la Junta.

Quines recomanacions faríeu a altres entitats que també volen millorar la participació interna?

Demanar ajuda a centres especialitzats en dinamitzar grups.

Afegeix un comentari nou