Associació Gironina de Teatre: "El procés de millora de la participació interna ens ha ajudat a guanyar visibilitat i ser més actius"

  • Membres de l'Associació Gironina de Teatre.

    Membres de l'Associació Gironina de Teatre.

Des de l'Associació Gironina de Teatre ens expliquen com l'acompanyament de la Fundació Pere Tarrés, finançat pel programa d'Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya, els ha ajudat a millorar la participació interna a l'entitat.

L’Associació Gironina de Teatre (AGT) és una entitat sense ànim de lucre que té com a socis/es a la majoria dels professionals de les arts escèniques gironines.

Un col·lectiu divers i transversal on hi trobem actors, directors, escenògrafs, figurinistes, productors, pedagogs teatrals, dramaturgs, empresaris, gestors culturals… professionals que s’uneixen per la defensa i el desenvolupament de l’activitat teatral al territori de les comarques gironines.

Nascuda el 1993 amb l’objectiu de donar servei al col·lectiu teatral i facilitar-li la feina, l’entitat ha anat més enllà i, fruit de la demanda dels mateixos socis/es, ha pres sempre un paper actiu en el panorama teatral gironí.

L’entitat gestiona el Centre de formació teatral El Galliner, es dedica a dinamitzar l’activitat de les arts escèniques al territori gironí i col·labora per fer més fàcil la vida de l’artista.
 

Què us va fer plantejar-vos un procés de millora de la participació interna?

El desconeixement intern de moltes coses de l’entitat. El funcionament intern no era prou bo com perquè el soci/a fos actiu.

Quins aspectes vau treballar durant l’acompanyament?

Fent una pluja d’idees afavorint el debat i posant sobre la taula diverses propostes i opinions.

De quina forma us ha ajudat a enfortir l’organització?

Guanyant visibilitat i ser més actius.

Un cop finalitzat el procés, quines són les properes fites que us marqueu en l’àmbit de la participació interna?

Que els objectius marcats s’assoleixin i millorar les reunions de la Junta.

Quines recomanacions faríeu a altres entitats que també volen millorar la participació interna?

Demanar ajuda a centres especialitzats en dinamitzar grups.

Afegeix un comentari nou