Badalona cerca voluntaris/es per al recompte de persones sense llar

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Badalona cerca voluntaris/es per al recompte de persones sense llar

F Pere Tarrés

Resum: 

El Recompte Badalona 2016 servirà per saber quantes persones dormen als carrers de la ciutat i la seva distribució per barris.

La nit del 18 al 19 de maig, la Fundació Llegat Roca i Pi, Càritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Acollida i Esperança, Creu Roja, la Fundació Mambré, l’Ajuntament de Badalona, la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona i la Comissió de Cultura de Llefià organitzem conjuntament el primer recompte de persones que dormen al carrer a Badalona.

El recompte serà la primera feina conjunta entre entitats socials, administració local i associacions de veïns de Badalona i serà la llavor per treballar un projecte comú que doni respostes a la situació de les persones que pernocten al carrer. La voluntat és que aquest grup de treball que s’ha format tingui continuïtat i es converteixi en una taula de diagnosi i propostes a favor de les persones en situació d’exclusió social severa i sense llar.

D'altra banda, el recompte busca tenir dades sobre les persones que dormen al carrer a la ciutat i la seva distribució per barris, així com sensibilitzar a la ciutadania envers aquest fenomen.

Calen voluntaris/es

Els organitzadors busquen persones voluntàries de Badalona que formin part dels equips tècnics que s'encarregaran de pentinar els carrers. Per participar al recompte ho podeu fer apuntant-vos via online o trucant al telèfon 93 399 46 02 (Fundació Llegat Roca i Pi) o a alguna de les entitats organitzadores.

El recompte es farà de les 12 de la nit a les 2 de la matinada i els assistents es trobaran al centre de la Fundació Acollida i Esperança Can Banús (Carrer Muntaner, s/n, Badalona) una estona abans, a les 21:30h, per compartir les darreres instruccions i distribuir els grups.

Afegeix un comentari nou