Barcelona acollirà el seminari internacional de Justícia i Pau d’Europa

F Pere Tarrés
El Seminari de Justícia i Pau Europa tindrà lloc del 28 al 30 de setembre.
El Seminari de Justícia i Pau Europa tindrà lloc del 28 al 30 de setembre.
Els assistents visitaran el Delta del Llobregat.
Els assistents visitaran el Delta del Llobregat.

Barcelona acollirà el seminari internacional de Justícia i Pau d’Europa

F Pere Tarrés

Resum: 

Sota el títol ‘Aigua: font de vida. Un dret humà i una responsabilitat per a Europa’, la trobada s’emmarca en els actes de celebració del 50è aniversari de Justícia i Pau de Barcelona i de la Comissió General de Justícia i Pau d’Espanya.

Complir 50 anys és sempre motiu de celebració i Justícia i Pau Barcelona ho farà albergant el proper seminari internacional de Justícia i Pau d’Europa. La trobada tindrà lloc del 28 al 30 de setembre i pretén ser un espai de formació i reflexió obert a tothom. Amb el títol ‘Aigua: font de vida. Un dret humà i una responsabilitat per a Europa’, el seminari analitzarà, des de diferents perspectives, la problemàtica de l’accés i l’ús de l’aigua a escala mundial.

Més enllà de l’anàlisi de les persones expertes, també hi ha previstes altres activitats, entre les quals destaca una caminada pel Delta de Llobregat, una visita a ‘l'hospital de campanya’ de la parròquia de Santa Anna, amb el posterior sopar al seu claustre, i una visita guiada a la Sagrada Família. Un cop finalitzat el seminari, el dilluns 1 d’octubre representants de les diferents comissions europees es traslladaran a La Cova de Sant Ignasi de Manresa per celebrar l'Assemblea General de Justícia i Pau d'Europa.

Per a més informació sobre les activitats que s’hi duran a terme, es pot consultar el programa d’actes del seminari.

Inscripcions obertes a tots els públics

El seminari està obert a tots els públics i té un cost total de 95 € per a aquelles persones que vulguin participar de la trobada de divendres a diumenge (inclou 2 sopars, 2 dinars, 2 coffee breaks, el transport en autocar fins al Delta i els materials de la trobada). Aquelles persones que vulguin participar només d’algunes activitats poden consultar el cost escrivint un e-mail a premsa@justiciaipau.org o trucant al 93 317 61 77. Les inscripcions online ja són obertes.