Cap a un nou model públic-social d’atenció a les persones

F Pere Tarrés
Model públic-social d’atenció a les persones
L'acte tindrà lloc el proper dimecres 13 de setembre a les 16.00 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya
Persona amb cadira de rodes
Aquesta representa el tret de sortida d’una campanya d’incidència que es desenvoluparà al llarg de l’any 2018

Cap a un nou model públic-social d’atenció a les persones

F Pere Tarrés

Resum: 

Es tracta d'una proposta legislativa impulsada des del tercer sector entorn les oportunitats que ofereixen les directives europees de contractació pública.

La Confederació presenta, el proper dimecres 13 de setembre, les claus de la proposta legislativa impulsada des del tercer sector per avançar cap a la regulació d’un nou model de col·laboració públic-social per a la provisió de serveis d’atenció a les persones. Ho fa en un acte obert a totes les entitats catalanes que tindrà lloc a les 16.00 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10 de Barcelona).

Aquesta iniciativa, resultat de mesos d’un treball intens en els diversos espais de participació de La Confederació entorn les oportunitats que ofereixen les directives europees de contractació pública, representa el tret de sortida d’una campanya d’incidència que es desenvoluparà al llarg de l’any 2018. L’esdeveniment comptarà amb la presentació de la proposta i una taula rodona amb representació de les entitats i l’advocacia catalana.

Programa

Presentació de la proposta

  • Sr. Joan Segarra, President de La Confederació

Taula rodona ‘El model de col·laboració públic-social: possible i necessari per la defensa dels drets socials de la ciutadania’, presentada i moderada per la Sra. Laia Grabulosa, Directora de La Confederació.

Torn obert de paraules

Formulari

Afegeix un comentari nou
0