Concurs per a joves amb projectes solidaris

L'entitat Jóvenes y Desarrollo convoca la sisena edició del certamen Iniciativa Solidària, que vol reconèixer les pràctiques educatives de caràcter solidari posades en marxa per joves i  contribuir a la seva promoció.

Si ets jove i portes a terme una iniciativa amb l'objectiu d'aconseguir un món més just, pots participar a Iniciativa Solidària. Aquest certamen s'adreça a joves entre 12 i 20 anys que estiguin desenvolupant pràctiques educatives solidàries durant l'any lectiu 2010-2011.

Per poder presentar el projecte cal que la idea hagi partit dels i de les joves i que aquests estiguin implicats en totes les seves fases. Es pot fer arribar la candidatura fins al 27 de maig.

El VI Certamen d'Iniciativa Solidària 2011 lliurarà un premi i tres mencions especials. La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el 17 de juny a Madrid. El premi consistirà en una visita a un projecte de cooperació per al desenvolupament.

Amb aquesta iniciativa es pretén contribuir a la formació dels i de les joves perquè coneguin les necessitats de la població més empobrida i es comprometin amb la construcció d'una societat més justa. A més, intenta afavorir la comunicació i promoure la coordinació entre les
institucions educatives i les organitzacions de la societat civil.

Consulta les bases!

Afegeix un comentari nou