Construïm en femení les altres economies

F Pere Tarrés
Coworking
Hi haurà un espai de coworking per treballar en xarxa entre totes les participants
Cartell emprenedoria
Construïm en femení les altres economies vol promoure l’emprenedoria cooperativa, social i solidària
Subratlladors fluorescents de colors
D'entre totes les dones interessades, se'n seleccionaran 20

Construïm en femení les altres economies

F Pere Tarrés

Resum: 

El programa està destinat a acompanyar una vintena de dones a impulsar projectes empresarials amb impacte social.

Aquest mes d’octubre engega la segona edició de Construïm en femení les altres economies de Barcelona Activa, que acompanyarà una vintena de dones a impulsar projectes empresarials amb impacte social. El programa es durà a terme fins al mes de març amb sessions els dilluns, dimecres i divendres en horari matinal. Per poder formar-ne part, és imprescindible ser dona, major d'edat i, preferiblement, estar en situació d’atur.

Construïm en femení les altres economies vol promoure l’emprenedoria cooperativa, social i solidària amb dones al capdavant. Així, el programa ofereix formació, assessorament personalitzat, idees i recursos per donar, a totes les participants, una empenta en la primera fase del projecte. D’aquesta manera, també es dóna l'oportunitat de compartir l’experiència amb un grup de dones emprenedores, amb les quals es pot construir experteses i crear una xarxa de suport mutu.

En el programa s’hi treballaran diversos aspectes. Des de la formació bàsica per elaborar el pla d’empresa fins a la viabilitat econòmica, les formes jurídiques i la comunicació. Així mateix, també hi haurà un espai de coworking per treballar en xarxa entre totes les participants, les quals comptaran amb l'assessorament d'una experta que ajudarà a concretar el pla d'empresa.

D'entre totes les dones interessades, se'n seleccionaran 20, que per optar-hi hauran d’inscriure’s i assistir a una de les següents sessions informatives.

  • Divendres 22 de Setembre

Horari: 10.00 – 12.00h.

  • Dimecres 27 de Setembre de 2017

Horari: 10.00 - 12.00h.

  • Dilluns 2 d'Octubre de 2017

Horari: 17.00 - 19.00h.

Afegeix un comentari nou
0