Vols contribuir a la visibilització de l’esport adaptat?

  • Logotip de l'associació Projecte Afiliats. Font: Projecte Afiliats

    Logotip de l'associació Projecte Afiliats. Font: Projecte Afiliats

  • L'entitat vol visibilitzar els esports en què les persones discapacitades són les protagonistes. Font: Projecte Afiliats

    L'entitat vol visibilitzar els esports en què les persones discapacitades són les protagonistes. Font: Projecte Afiliats

L’Associació Projecte Afiliats recapta fons per engegar un espai audiovisual des d’on informar sobre l’actualitat esportiva vinculada a persones amb discapacitat. 

Amb l’objectiu de promoure la inclusió a l’esport, l’Associació Projecte Afiliats, dedicada a projectes d'integració amb persones discapacitades, ja ha engegat la campanya de micromecenatge "Per al somni de la inclusió" a través de la plataforma Mi grano de arena.

Els diners recaptats serviran per crear un canal de Youtube accessible amb reportatges, partits, esdeveniments i entrevistes, entre d’altres, i un portal per als i les esportistes. Part de l'import recaptat es destinarà a pagar un equipament professional audiovisual.

La recaptació es va posar en marxa el 2 de desembre i es poden fer aportacions fins al 7 de gener. La fita a la qual es vol arribar és de 12.000 euros.

Per estar al dia de les activitats de l’entitat, podeu donar un cop d’ull al seu Facebook, Twitter o d’Instagram.

Afegeix un comentari nou