Existim quan som visibles

  • Discapacitat intel·lectual. Font: Fundación Reto (Flickr)

    Discapacitat intel·lectual. Font: Fundación Reto (Flickr)

  • Síndrome de Down. Font: Imagen en Acción (flickr)

    Síndrome de Down. Font: Imagen en Acción (flickr)

La Fundació Astrid 21 celebra el 4 i 5 de setembre unes jornades per commemorar els vint i cinc anys de treball en favor de les persones amb Síndrome de Down.

A l’any 1989 naixia l’associació Astrid 21 amb l’objectiu d’ajudar a créixer en les seves capacitats i millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down o altres discapacitats psíquica de Girona i comarques.

Al llarg d’aquests anys, l’organització - que al 1993 es transforma en fundació- ha posat en marxa múltiples programes en diferents àmbit d’acció per garantir la igualtat d’oportunitat d’aquestes persones: suport educatiu i assessorament a centres educatius, serveis d’inserció laboral i prospecció d’empreses, suport a la vida independent, activitats de lleure i de promoció de la participació, etc.

Per celebrar la tasca realitzada durant aquests vint i cinc anys, els propers 4 i 5 de setembre organitzen, a l’auditori del Centre Cultural la Mercè de Girona, les jornades “Existim quan són visibles”.

Durant les jornades, adreçades a familiars, professionals i persones que tinguin interès en la temàtica, es podran escoltar ponències, taules rodones i experiències dividides en tres bloc: família, escola i vida adulta.

Les persones interessades en assistir –hi han de fer la inscripció a través d’aquesta butlleta.

Programa

Afegeix un comentari nou