"Fem Públic" visibilitza la violència masclista que té lloc al carrer

Ravalnet
Al carrer es produeixen molts actes de violència sexual
Un dels tallers en el marc del projecte

"Fem Públic" visibilitza la violència masclista que té lloc al carrer

Ravalnet

Resum: 

Aquest projecte té com a objectiu mostrar els actes de violència sexual que tenen lloc a l'espai públic en el marc de la perspectiva de gènere interseccional.

"Fem Públic" és un projecte col·lectiu que duen a terme la Cooperativa de Tècniques, el Centre per la Defensa dels Drets Humans Iridia i el Col·lectiu Punt 6, amb el finançament de Calala Fondo de Mujeres i el recolzament de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquesta iniciativa vol recollir l'experiència de com viuen els espais públics durant la nit les dones i les persones transexuals procedents de diversos orígens, amb diferents edats i identitats.

És per això que, com s'explica des del projecte, busca "resistències i estratègies per fomentar la sobirania del cos al carrer, a través de les tecnologies de la informació i comunicació, i elaborant processos col·lectius que tenen un resultat visible a l’espai urbà".

La seva plataforma web aglutina la investigació, la documentació i el material sorgits dels tallers que realitzen per compartir i extreure vivències i experiències. Es fan servir llicències obertes de cara a que tothom que ho desitgi pugui replicar el procés en altres indrets.

Afegeix un comentari nou
0