Fes-te voluntari del Festival Simfònic!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Fes-te voluntari del Festival Simfònic!

Resum: 

L’associació cultural SecretsBCN organitza el proper 7 de juny la 4a edició del festival SIMFONIC i necessita voluntaris.

L’acte consisteix en una diada de 130 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 7.000 estudiants d'escoles de música en 130 espais emblemàtics de Catalunya i Balears. Espais tan singulars com el Monestir de Pedralbes, el Zoològic de Barcelona, els Banys Àrabs a Girona o la plaça del Museu Dalí de Figueres seran els escenaris de concerts de swing, big bands, grups de jazz, cors de gospel, pop-rock, música celta, funk, rap, hip hop, sessions de DJ’s i música electrònica, o fins i tot música popular i tradicional. La idea és que tots els estils musicals hi siguin presents.

Aquest any se celebrarà el dissabte 7 de Juny de 2014 des de les 18h a Barcelona, Lleida, Girona, Figueres, Reus, Terrassa, Eivissa, Palma de Mallorca i Menorca.

El festival necessita voluntaris d'arreu del territori per fer tasques el dia de l’acte: coordinació de participants (escoles i espais), temes logístics (col·locació de cadires...), repartició de flyers, fer fotografies, etc. i en altres dies puntuals necessaris en tasques com repartir el material pel dia del festival.

Feu-vos voluntaris del festival

La iniciativa SIMFONIC ha estat impulsada per l’Associació Cultural SecretsBCN, amb l’objectiu d’entendre les Escoles de Música com una inversió en educació i aconseguir que els joves músics en siguin els protagonistes.

Més informació

Afegeix un comentari nou