Ho farem junts: feu-vos voluntaris del Gran Recapte d’Aliments 2012

  • Imatge campanya Gran Recapte d'Aliments 2012

    Imatge campanya Gran Recapte d'Aliments 2012

  • Lluita contra la gana. Font. Barcelona.cat (Flickr)

    Lluita contra la gana. Font. Barcelona.cat (Flickr)

La Fundació Banc dels Aliments fa una crida per captar 10.000 persones voluntàries que atenguin els 750 punts de recollida que s’instal·laran arreu del país el 30 de novembre i 1 de desembre.

Donat l’agreujament de la situació actual, l’entitat s’ha marcat com objectiu per a aquesta quarta edició recollir 1.400.000kg d’aliments bàsics, i d'aquesa forma donar suport a més d’un milió i mig de persones que pateixen mancances alimentàries a Catalunya.

Per tal d’assolir aquesta fita i arribar a les 10.000 persones, els organitzadors han llançat un espot amb persones que expliquen que representa per a elles forma part d’aquesta iniciativa solidària.

 

 

Com col·laborar amb el Gran Recapte d’Aliments 2012

 

Totes aquelles persones que vulgueu participar en aquesta campanya podeu fer la vostra inscripció a través de la web del Banc dels Aliments. Allà podreu seleccionar el punt de recollida més proper, 750 mercats i supermercats de Catalunya, i el torn que millor us vagi, d’unes 3 ó 4 hores de durada. Per evitar alguns problemes de coordinació, només us podreu anar apuntant a aquells punts que ja tinguin un/a coordinador/a. Si no hi trobeu cap punt que us interessi, ho podeu tornar a intentar d’aquí unes setmanes, que ja hi haurà de ben segur més oferta. En aquest sentit, també us podeu animar a ser coordinadors i gestionar un grup de 10-15 persones durant aquests dos dies. 

Afegeix un comentari nou