II Cursa solidària en favor de les persones amb trastorn mental

  • Imatge de la II Cursa Solidària Germanes Hospitalàries – Benito Menni

    Imatge de la II Cursa Solidària Germanes Hospitalàries – Benito Menni

Germanes Hospitalàries - Benito Menni celebra el diumenge 30 de setembre una nova edició d’aquest esdeveniment esportiu i solidari que té lloc al voltant del Parc Fluvial de Granollers.

El proper 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. Amb motiu d’aquesta diada, les entitats d’aquest àmbit celebren múltiples activitats amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre les problemàtiques de les malalties mentals i trencar molts del mites i estereotips que les envolten.

Un exemple d’aquestes iniciatives és la II Cursa Solidària Germanes Hospitalàries – Benito Menni que es realitzarà pels carrers de Granollers el 30 de setembre. Amb un recorregut de 10km al voltant del Parc Fluvial, la sortida tindrà lloc a les 11h del matí a les pistes d’atletisme de la ciutat.

Per participar-hi, només cal inscriure’s i abonar 10€, si portes el teu xip, o 12€. Les vies d’inscripció són dues i tens fins al proper 28 de setembre.

 

  • A través de la web
  • De forma presencial, a les botigues L’Aire sports (C. Catalunya, 12 – Granollers) i Base Benito Sport (C. Anselm Clavé, 51- 53 – Granollers)

Afegeix un comentari nou