Jornada sobre directives europees de contractació pública

  • Imatge del Parlament Europeu.

    Imatge del Parlament Europeu.

  • El Palau Macaya de Barcelona on tindrà lloc la jornada.

    El Palau Macaya de Barcelona on tindrà lloc la jornada.

La Red Organizaciones Sostenibles organitza l'acte que tindrà lloc el proper 23 de setembre al Palau Macaya de Barcelona.

La jornada centrarà la seva atenció en el procés de transferència i aplicació de les directives europees 2014/23/UE, relativa a la adjudicació de contractes de concessió i la 2014/24/UE, sobre contractació pública. Una temàtica d’interès tant per administracions públiques com per organitzacions del Tercer Sector

D'altra banda, a l'acte tindrà lloc la cloenda del projecte de la Red Organizaciones Sostenibles que busca dissenyar i implementar 10 indicadors clau i 15 bones pràctiques que serveixin de referència al conjunt del Tercer Sector espanyol en la construcció d'una societat més sostenible. Aquests instruments s’estructuren en base a tres eixos: eficiència en la gestió de recursossostenibilitat econòmica i financera, i
mesura del impacte social.

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir-hi poden donar un cop d'ull al programa de la jornada i fer la inscripció.

Sobre l'organitzador

La Red Organizaciones Sostenibles va ser impulsada per la Fundació Pere Tarrés i Ecodes amb la voluntat de repensar el tercer sector com a agent clau en la construcció d'una societat més sostenible per fer-lo més independent, solvent i responsable. 

El principal repte de futur de la Red Organizaciones Sostenibles és generar una xarxa de 50 entitats del tercer sector a Espanya que incorporin pràctiques de responsabilitat social organitzativa i, com a conseqüència, millorar la seva eficàcia, eficiència i competitivitat a través d’una millora en la gestió dels recursos, una major sostenibilitat econòmica i financera i una mesura de l'impacte social generat per la pròpia activitat.

Afegeix un comentari nou