Jornada sobre directives europees de contractació pública

Jornada sobre directives europees de contractació pública

Resum: 

La Red Organizaciones Sostenibles organitza l'acte que tindrà lloc el proper 23 de setembre al Palau Macaya de Barcelona.

La jornada centrarà la seva atenció en el procés de transferència i aplicació de les directives europees 2014/23/UE, relativa a la adjudicació de contractes de concessió i la 2014/24/UE, sobre contractació pública. Una temàtica d’interès tant per administracions públiques com per organitzacions del Tercer Sector.

D'altra banda, a l'acte tindrà lloc la cloenda del projecte de la Red Organizaciones Sostenibles que busca dissenyar i implementar 10 indicadors clau i 15 bones pràctiques que serveixin de referència al conjunt del Tercer Sector espanyol en la construcció d'una societat més sostenible. Aquests instruments s’estructuren en base a tres eixos: eficiència en la gestió de recursos, sostenibilitat econòmica i financera, i
mesura del impacte social.

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir-hi poden donar un cop d'ull al programa de la jornada i fer la inscripció.

Sobre l'organitzador

La Red Organizaciones Sostenibles va ser impulsada per la Fundació Pere Tarrés i Ecodes amb la voluntat de repensar el tercer sector com a agent clau en la construcció d'una societat més sostenible per fer-lo més independent, solvent i responsable.

El principal repte de futur de la Red Organizaciones Sostenibles és generar una xarxa de 50 entitats del tercer sector a Espanya que incorporin pràctiques de responsabilitat social organitzativa i, com a conseqüència, millorar la seva eficàcia, eficiència i competitivitat a través d’una millora en la gestió dels recursos, una major sostenibilitat econòmica i financera i una mesura de l'impacte social generat per la pròpia activitat.

Afegeix un comentari nou