La reivindicació LGTBI no s’atura

F Pere Tarrés
 Font: Xarxanet.org
Els vídeos mostren com la lluita i reivindicació del col·lectiu LGTBI segueix més viva que mai. Foto: Xarxanet
 Font: Xarxanet.org
A Barcelona, l'Avinguda Maria Cristina va acollir el Pride 2019. Foto: Xarxanet

La reivindicació LGTBI no s’atura

F Pere Tarrés

Resum: 

Coneix un projecte i dues entitats de referència en la lluita per a la plena equiparació dels drets i deures de les persones LGTBI.

Amb motiu del Pride 2019 que va tenir lloc a la ciutat de Barcelona, es dona a conèixer un projecte i dues entitats de referència en la lluita per a la plena equiparació dels drets i deures de les persones LGTBI. En els reportatges que es poden visualitzar en els següents vídeos, es parla amb Andreu Agustín, director del Centre LGTBI de Barcelona, que explica com aquest establiment és un espai de referència en temàtica LGTBI gràcies a l’ampli catàleg de serveis d’informació, orientació i atenció directa que ofereix.

Rodrigo Araneda, president de l’Associació Acathi exposa com aquesta entitat, formada per persones d’orígens diferents, migrades, refugiades i persones LGTBI+, vol incidir i conscienciar de la realitat de les persones migrades per mitjà de la interculturalitat i la diversitat. Per acabar, Cati Pallàs, presidenta de l’Associació de Famílies LGTBI, entitat que compta amb més de 300 persones sòcies reivindica com, a través d’activitats i actes, vetllen per la plena igualtat de les famílies LGTBI+ respecte a les famílies heterosexuals.

Afegeix un comentari nou