Les entitats de dones a Catalunya, segons El Panoràmic

  • Infografia dades Panioràmic 2016

    L'any 2016 van participar de l'enquesta més de 2.200 entitats, augmentant la xifra dels anys anteriors - Font: Fundació Pere Tarrés

  • El Panoràmic

    El Panoràmic és l’eina d’enfortiment que permet explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat. - Font: El Panoràmic

La seu de l’Institut Català de les Dones acollirà la presentació de l’informe, que el 2016 va explorar especialment el món no lucratiu femení.

El proper dimecres 18 d’octubre tindrà lloc la presentació de l’Informe Panoràmic 2016 de les entitats de dones a la seu de l’Institut Català de les Dones (Pl. Pere Coromines, 1 de Barcelona). L’acte es realitzarà de 18.15 a 19.15 h i hi participaran diverses persones encarregades de l’elaboració de l’informe com també entitats de dones que hi ha participat.

Programa

18.15 h. - Benvinguda a càrrec de Núria Balada, presidenta de l’ICD.

18.20 h. - Salutació de Montserrat Morera i Isern, presidenta del Consell d’Associacions de Barcelona.

18.25 h. - Presentació dels aspectes clau de l’informe a càrrec de Marina Aguilar, responsable  de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere i Tarrés.

18.40 h. - Propostes i conclusions, a càrrec de Marina Aguilar i Gemma Altell, de la Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social.

19.00 h. - Cloenda a càrrec de Rafael Ruiz de Gauna i Torres, director de Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés.

19.15 h. - Final de l’acte

 

Des de l’organització es recomana confirmar l’assistència a l’adreça icd.activitats@gencat.cat

Estudi transversal

El Panoràmic és un estudi transversal que recull la realitat del món no lucratiu del país que el 2016 va explorar especialment les entitats de dones amb la intenció d’analitzar-ne tant la seva composició com el finançament o els reptes que es plantegen, tot amb la finalitat d’aportar reflexions que ajudin a la millora del seu impacte en la societat. 

Afegeix un comentari nou