Les entitats juvenils ja poden participar als Premis Barnajove

Suport Associatiu
Autor/a: 
Júlia Hinojo
El lliurament dels Premis Barnajove tindrà lloc el 14 de desembre.  Font: Unsplash
El lliurament de premis tindrà lloc el 14 de desembre.
Cartell de la cinquena edició dels Premis Barnajove per a entitats juvenils sense ànim de lucre.  Font: CJB
Cartell de la cinquena edició dels Premis Barnajove per a entitats juvenils sense ànim de lucre.

Les entitats juvenils ja poden participar als Premis Barnajove

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Associatiu

Resum: 

El Consell de la Joventut de Barcelona convoca la cinquena edició per reconèixer els projectes desenvolupats per entitats juvenils sense ànim de lucre.

Les entitats juvenils sense ànim de lucre poden presentar els seus projectes als Premis Barnajove fins al 18 de novembre. Hi poden participar entitats de qualsevol tipologia sempre que treballin a la ciutat de Barcelona durant el 2018. El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza aquesta cinquena edició dels premis.

Els premi es pot dirigir a entitats que tinguin el focus en la participació, el medi ambient, la cultura i els esports, els drets humans i la solidaritat, l’educació i la formació, i la infància i joventut, entre d’altres.

També podran ser candidats aquells projectes relacionats amb les àrees de treball del CJB. Per exemple, el que tingui a veure amb LGTBI, pau i cooperació, salut, diversitat funcional, feminismes, foment de l’associacionisme i emancipació.

La dotació del primer premi és de 1.500 euros. La del segon, de 1.000 euros, i la del tercer, 500. El lliurament de premis tindrà lloc el 14 de desembre.

Les bases reguladores dels Premis Barnajova ja es poden consultar, i les inscripcions es poden fer en línia. A banda d’omplir i enviar el formulari, també cal enviar a barnajove@cjb.cat l’acord de junta i la memòria descriptiva del projecte.

Afegeix un comentari nou