‘L’ocupació de qualitat: una resposta per fer front a l’augment de la pobresa dels treballadors’

F Pere Tarrés
L’ocupació de qualitat: una resposta per fer front a l’augment de la pobresa dels treballadors
L’acte tindrà lloc durant el matí del proper dimarts 12 de desembre a l’Ateneu Barcelonès
Mans i post-it
El debat serà presentat per la Dra. M. Àngels Cabasés, professora Titular d’Economia Aplicada de la Universitat de Lleida

‘L’ocupació de qualitat: una resposta per fer front a l’augment de la pobresa dels treballadors’

F Pere Tarrés

Resum: 

Es tracta d’un debat que comptarà amb la intervenció de professionals d’entitats del tercer sector català.

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya ha programat un nou debat sota el títol ‘L’ocupació de qualitat: una resposta per fer front a l’augment de la pobresa dels treballadors’. L’acte tindrà lloc durant el matí del proper dimarts 12 de desembre a l’Ateneu Barcelonès (Carrer de la Canuda, 6) de Barcelona i està obert a totes aquelles persones interessades en la temàtica.

El debat serà presentat per la Dra. M. Àngels Cabasés, professora Titular d’Economia Aplicada de la Universitat de Lleida i comptarà amb la presència d’Antònia Giménez, Directora d’Ocupació de Creu Roja, Laura Roizarena, Responsable Programa Intermediació Laboral de la Fundació Els Tres Turons i Ana Sesé, responsable de l’Àrea d’Inserció Sociolaboral de la Fundació Pere Tarrés.

Inscripcions

Debats ‘Catalunya Social’

La Taula del Tercer Sector va posar en marxa a l’abril de 2014 un cicle mensual de debats sota el paraigües ‘Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector’ amb la col·laboració del diari ARA i l’Ateneu Barcelonès. D’aquesta manera, la institució –que agrupa més de 3.000 entitats socials a Catalunya- vol donar una major divulgació als dossiers temàtics que es publiquen cada més a través del seu butlletí.

Afegeix un comentari nou