Mataró es bolca amb el Dia del Voluntariat

F Pere Tarrés
Cartell ‘FEM Voluntariat, FES Voluntariat’
Mataró ofereix un conjunt d’activitats per aconseguir que cada dia hi hagi més persones que formin part del voluntariat
Orquestra de Mataró
L’Orquestra de Mataró serà la protagonista del concert de Nadal
Teresa Forcades
'L’atenció és la forma més pura de generositat', una conferència de Teresa Forcades

Mataró es bolca amb el Dia del Voluntariat

F Pere Tarrés

Resum: 

A través de la campanya ‘FEM Voluntariat, FES Voluntariat’, les entitats de la ciutat ofereixen activitats per aconseguir més persones dedicades al voluntariat.

El 17 de desembre de 1985, l'Assemblea General de Nacions Unides aprovava la resolució que cada 5 de desembre se celebraria el Dia Internacional del Voluntariat per a reconèixer el compromís de les persones voluntàries. Des de llavors, aquesta jornada serveix per a reflexionar, reafirmar i recordar la necessitat de construir un món millor oferint i dedicant part del temps a les altres persones.

Són diverses les localitats a tot el país que organitzen múltiples actes i activitats per a commemorar aquesta data. Una d’elles és la ciutat de Mataró que, a través de la campanya ‘FEM Voluntariat, FES Voluntariat’, ofereix un conjunt d’activitats per aconseguir que cada dia hi hagi més persones que formin part del voluntariat. La iniciativa és fruit del treball col·lectiu entre el Grup d’Entitats de Voluntariat de la ciutat i l’Ajuntament.

El projectes promociona tot tipus de voluntariat a la ciutat, amb xerrades, formacions i la participació en diferents campanyes, com el Gran Recapte d’Aliments o la Marató de Donació de Sang. Els actes van donar el tret de sortida el passat dijous dia 30, amb la segona edició de la Festa del Voluntariat, un espai festiu en què es va reconèixer la tasca voluntària de persones i entitats de la ciutat, i se succeiran fins el dia 19 de desembre.

Més informació

Afegeix un comentari nou
0