Nous projectes per participar al Servei Voluntari Europeu

 • Servei Voluntari Europeu

  El Servei de Voluntariat Europeu (SVE) obre nous projectes que s’inicien a partir del proper setembre i al llarg de la tardor - Font: SVE

 • Joves formació

  Els destins són a Portugal, Finlàndia, Estònia i Polònia, amb 5 projectes i 6 places - Font: Flickr

 • Noia jove somrient

  El temps de l’estada varia entres les 2 setmanes i els 12 mesos - Font: Flickr

 • Noies saltant d'esquena

  Els àmbits temàtics dels projectes són diversos, des de l'art al medi ambient - Font: Pixabay

Les places de voluntariat s’obren, a partir del setembre, en destins com Portugal, Finlàndia, Estònia i Polònia. 

Portugal, Finlàndia, Estònia i Polònia. Aquest són els 4 països on el Servei de Voluntariat Europeu (SVE) obre nous projectes que s’inicien a partir del proper setembre i al llarg de la tardor. Hi poden participar totes aquelles persones, d’entre 18 i 30 anys, interessades en realitzar una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa. En total, són 5 projectes que ofereixen fins a 6 places de voluntariat.

El temps de l’estada varia entres les 2 setmanes i els 12 mesos, com també els àmbits en els quals es pot participar, de temàtica social, art i cultura, medi ambient, joventut, esports, oci i comunicació, entre d’altres. Les persones interessades en formar-ne part han d'enviar currículum i la carta de motivació en anglès al correu electrònic comunicacio@catalunyavoluntaria.cat

‘Difference? I make the difference!’ - 2 voluntaris/àries

De l’1 al 22 de setembre 2017 a Beja, Portugal. Les persones voluntaris treballaran amb l’equip d’Autonomia e Descoberta, amb el Departament de Joventut del municipi i amb altre organitzacions juvenils que treballen per a la comunitat de joves.

‘Nations and Generations’ - 1 voluntari/ària 

De l’1 de setembre de 2017 al 31 d’agost de 2018 a Rezekne, Letònia. Les persones voluntàries implementaran activitats amb gent gran i joves amb necessitats especials, en el centre de serveis socials i pensionistes de Rezekne. 

‘EVS in Lebork’ - 1 voluntari/ària 

De l’1 de setembre 2017 fins al 31 de juliol 2018 a Lebork, Polònia. Es busca una persona activa, oberta, que li agradi la cuina i que vulgui crear projectes propis connectats amb la seva cultura.

‘International countryside’ - 1 voluntari/ària 

De l’1 d’octubre 2017 fins al 31 de maig 2018 a Nivala, Finlàndia. La persona voluntària col·laborarà principalment amb el centre cultural ‘Asukastupa’, ajudant en el seu funcionament diari, en la petita cafeteria i tenint cura i neteja del lloc. 

‘Difference? I make the difference!’ - 1 voluntari/ària 

Del 24 de novembre al 15 de desembre 2017 a Beja, Portugal. Les persones voluntaris treballaran amb l’equip d’Autonomia e Descoberta, amb el Departament de Joventut del Municipi i amb altres organitzacions juvenils que treballen per a la comunitat de joves.

Més informació  

Afegeix un comentari nou