Obertes les inscripcions a la 7ª Setmana de la Responsabilitat Social

  • Cartell de la setmana

    Cartell de la setmana

  • Taula rodona de la 6a Setmana de la Responsabilitat Social. Font: Ingeniería Social

    Taula rodona de la 6a Setmana de la Responsabilitat Social. Font: Ingeniería Social

  • Tallers realitzats durant la 6a Setmana de la Responsabilitat Social. Font: Ingeniería Social

    Tallers realitzats durant la 6a Setmana de la Responsabilitat Social. Font: Ingeniería Social

Del 19 al 22 d’octubre, Barcelona acull una nova edició d’aquest esdeveniment amb l’objectiu de reflexionar sobre aquesta pràctica i promoure-la entre entitats, empreses i institucions.

Intercanvi de bones experiències de responsabilitat social, conferències, propostes de voluntariat corporatiu, portes obertes per part d’organitzacions i tallers de sensibilització són algunes de les nombroses activitats que tindran lloc en el marc de la Setena Setmana de la Responsabilitat Social.

Un any més, Ingeniería Social i l’Associació +Responsable organitzen aquest esdeveniment que vol sensibilitzar i promoure la reflexió sobre el paper de la responsabilitat social i convidar entitats, empreses grans i petites i institucions públiques a aplicar-la en la seva gestió.

La Setmana s’inaugurarà el 19 d’octubre al Palau Macaya, amb un acte durant el qual es lliuraran a més de 30 organitzacions l’Etiqueta Responsable, un distintiu que vol distingir les bones pràctiques que aquestes estiguin realitzant.

El programa també es desenvoluparà a altres indrets de la ciutat com el Palau Robert, l’espai Francesca Bonnemaison, on tindrà lloc la sessió de Cinema amb valors, o els Jardinets de Gràcia, on se celebrarà una jornada de tallers sobre consum responsable, ecodisseny i sostenibilitat ambiental.

L’accés a les activitats és gratuït, però cal inscriure’s prèviament a través del formulari  de la pàgina web.

En el marc de la Setmana, també se celebrarà a Internet la Fira RSC Online, un espai virtual on les empreses podran exposar les seves experiències i on es recolliran recursos i eines útils per a aquelles organitzacions que vulguin incorporar la responsabilitat social a la seva tasca.

Afegeix un comentari nou