Opcions de voluntariat arreu d’Europa!

F Pere Tarrés
Mans voluntàries agafant un mapa del món
Els projectes es desenvoluparan en els propers mesos
Joves voluntaris treballant en projectes internacionals sobre la taula
El Servei Voluntari Europeu s'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys
Performance a l'aire lliure de joves voluntaris europeus
S'ofereix la possibilitat de realitzar voluntariat a Hongria, el Regne Unit, Lituània, Polònia, Alemanya o França
Collage de fotos d'un jove voluntari a Amsterdam
Les persones interessades poden enviar la seva sol·licitud a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat

Opcions de voluntariat arreu d’Europa!

F Pere Tarrés

Resum: 

Els projectes, dirigits a joves d’entre 18 i 30 anys, consisteixen en una estada en una entitat durant un període d’entre 2 setmanes i 1 any.

La Fundació Catalunya Voluntària, a través del seu programa Servei Voluntari Europeu (SVE), posa en marxa nous projectes per dur a terme voluntariat en diversos indrets del vell continent ens els propers mesos. Aquests projectes de voluntariat, dirigits a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys, consisteixen en una estada en una entitat situada en un altre país europeu durant un període d’entre 2 setmanes i 1 any.

Green Seeds

De l’1 d’agost 2018 al 30 d’abril 2019 a Etyek, Hongria. El projecte ofereix diversos coneixements i aprenentatges pràctics sobre permacultura, diferents enfocaments dietètics i de cuina, vida sostenible i pensament sistèmic, agricultura ecològica i biodinàmica.

Euro Works

De l’1 d’agost de 2018 al 31 de juliol de 2019 a Preston, Regne Unit. Les persones voluntàries hauran de donar suport al procés de desenvolupament i acompanyament de l’alumnat del Creativity Works Preston, un centre de formació i ocupabilitat per a joves i adults, que prioritza l’aprenentatge alternatiu i experiencial.

Cross Border Education. A step to a Career

Del 25 d’agost 2018 al 30 de juny 2019 a Oświęcim, Polònia. PZ4SEG és una escola de formació professional i tècnica que, a través de la organitzant de diverses activitats i utilitzant l’educació no reglada, vol promoure l’aprenentatge a través de la pràctica, del treball en equip, la creativitat, la independència i la responsabilitat de les decisions.

Kauno ‘Vyturys’ Gymnasium

De l’1 de setembre 2018 al 30 d’agost de 2019 a Kaunas, Lituània. La persona voluntària donarà suport en diferents esdeveniments escolars, organitzarà activitats diverses, classes de conversa, concursos, performances, competicions esportives i altres activitats que pugui proposar.

WeSpe

De l’1 de setembre de 2018 al 30 de juny de 2019 a Westerkappeln, Alemanya. Les persones voluntàries estaran integrades a la rutina diària de l’escola de dia a temps complet. Podran donar suport i acompanyar a nens i nenes en projectes o oferir activitats i iniciatives pròpies, en funció dels seus interessos i habilitats.

Young Urban Media Makers

De l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019 a Marsella, França. La persona voluntària participarà en tallers educatius sobre mitjans, periodisme ciutadà, cultures digitals, vídeos i so. Al mateix temps, també formarà part del desenvolupament d’un laboratori ciutadà per a la producció, investigació i divulgació de projectes culturals.

Hands on

De l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019 a Kaišiadorys, Lituània. La persona voluntària participarà en diverses activitats i jocs juntament amb els infants. Col·laborarà i organitzarà diferents tallers d’artesania, papiroflèxia, ceràmica i titelles de teatre.

Volunteering for Change 11th

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost de 2019 a Flaxley, Regne Unit. Aquest projecte es centra en dur a terme activitats en l’àmbit de la jardineria i l’horticultura, col·laborar en les tasques domèstiques i esdeveniments, entre d’altres.

Action information

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost 2019 a Lebork, Polònia. El projecte dona suport al club de voluntaris/àries locals i al club internacional de joves. Les persones que en formin part realitzaran tallers de cuina per al centre d’integració.

Totes les persones interessades poden enviar la seva sol·licitud -amb el currículum i la carta de motivació, ambdós en anglès- a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat.

Afegeix un comentari nou