Roses de roba per promoure l’educació de nenes i joves a l’Índia

  • Dones índies elaborant roses artesanals per al Dia de Sant Jordi.

    Dones índies elaborant roses artesanals per al Dia de Sant Jordi. - Font: Sonrisas de Bombay

  • L'entitat destinarà els fons al projectes GIRL per promoure l'educació entre noies i joves de Bombai.

    L'entitat destinarà els fons al projectes GIRL per promoure l'educació entre noies i joves de Bombai. - Font: Sonrisas de Bombay

Amb motiu de Sant Jordi, Sonrisas de Bombay ha elaborat roses artesanals amb l’objectiu de recaptar fons per al seu projecte GIRL d’accés a l’educació.

Sonrisas de Bombay oferirà durant el Dia de Sant Jordi roses de roba que han estat fabricades a mà per dones dels 'slums' de les comunitats de Bombai amb les quals treballa l’organització. La idea és que tant empreses com escoles o persones particulars puguin adquirir-les per regalar-les o vendre-les.

Els diners recaptats es destinaran al projecte GIRL, centrat en la reinserció educativa de noies que s’han vist obligades a abandonar els estudis o que es troben en risc de deixar la seva formació. A través d’aquest programa, se’ls concedeixen beques que faciliten que puguin seguir estudiant.

Durant el 23 d’abril, Sonrisas de Bombay serà present amb els seus estands a diversos punts dels municipis de Barcelona, Sabadell, Tarragona i Eivissa, on oferirà aquestes roses i  llibres de l’entitat. Properament s’informarà de les ubicacions concretes.

 

Afegeix un comentari nou