Torna la Festa del Cor a PortAventura

F Pere Tarrés
 Font: AACIC
La jornada festiva i solidària tindrà lloc el 14 d'abril i servirà per finançar part dels serveis d’atenció psicosocial que l’entitat duu a terme amb infants i joves amb cardiopatia congènita

Torna la Festa del Cor a PortAventura

F Pere Tarrés

Resum: 

Vol donar a conèixer la realitat dels infants i joves que neixen amb problemes de cor i de les seves famílies.

El dissabte 14 d’abril torna la Festa del Cor. Una vegada més, l’Associació d’Infants amb Problemes de Cor (AACIC) i la Fundació She s’han unit per posar en marxa una nova edició d’aquesta festa que tindrà lloc al parc d’atraccions i lleure PortAventura World. Aquesta jornada festiva i solidària, en què també hi col·laboren la Fundació Port Aventura i corAvant, vol donar a conèixer la realitat dels infants i joves que neixen amb problemes de cor.

Per a l’AACIC, la Festa del Cor serveix per poder finançar part dels serveis d’atenció psicosocial que l’entitat duu a terme amb infants i joves amb cardiopatia congènita, amb les seves famílies i amb les persones professionals amb les quals treballen conjuntament. Els beneficis de l’entrada, d’un cost de 22 euros i que es pot adquirir fins el 13 d’abril, van directament destinats a aquestes tasques.

Segons dades de l’Associació d’Infants amb Problemes de Cor, cada setmana neixen 14 infants amb una malformació al cor, una xifra que representa 1 de cada 120 naixements. És la patologia congènita amb l’índex d’incidència més alt i, a Catalunya s’estima que hi ha 40.000 persones que pateixen alguna malformació en l’estructura del cor. L’any 2017, l’AAIC va atendre gairebé 1.200 persones.

Afegeix un comentari nou