Vols participar en un ‘Viatge saludable’ a través de l’alimentació ecològica?

Suport Associatiu
Autor/a: 
Luci Vega
Taller a la Cooperativa Cydonia sobre alimentació ecològica. Font: Cydonia
El llibre es publicarà mitjan desembre. Font: Cooperativa Cydonia

Vols participar en un ‘Viatge saludable’ a través de l’alimentació ecològica?

Autor/a: 
Luci Vega
Suport Associatiu

Resum: 

La cooperativa de consum responsable Cydonia promou una campanya a Verkami per publicar un llibre amb receptes veganes basades en criteris naturistes, ecològics i de justícia social.

L’objectiu de la publicació 'Viatge saludable' és tractar la salut a través de l’alimentació però també des d’una perspectiva més holística. Per aquest motiu, a més de 150 receptes veganes, ecològiques i sostenibles, ofereix capítols dedicats a la relació entre emocions i salut, a l’impacte dels tòxics en la vida quotidiana, pautes per saber com gestionar els àpats, etc.

L’autora, Isabel Celma, és membre de la cooperativa des dels seus inicis i compta amb una àmplia experiència en l’àmbit de l’alimentació naturista com a activista, conferenciant i professora de cursos i tallers. No és aquest el seu primer llibre: fa 10 anys, ja va escriure ‘Viatge nutritiu’ juntament amb Montse Tolosana.

La Cooperativa Cydonia publicarà el llibre a través de l’editorial que va posar en marxa fa dos anys. Per poder finançar aquesta iniciativa, s’ha engegat una campanya de micromecenatge a Verkami.

Les persones que vulguin col·laborar ja poden fer les seves aportacions perquè, a mitjan desembre, 'Viatge saludable' sigui una realitat.

Afegeix un comentari nou
0