Vols participar en un ‘Viatge saludable’ a través de l’alimentació ecològica?

  • Taller a la Cooperativa Cydonia sobre alimentació ecològica. Font: Cydonia

    Taller a la Cooperativa Cydonia sobre alimentació ecològica. Font: Cydonia

  • El llibre es publicarà mitjan desembre. Font: Cooperativa Cydonia

    El llibre es publicarà mitjan desembre. Font: Cooperativa Cydonia

La cooperativa de consum responsable Cydonia promou una campanya a Verkami per publicar un llibre amb receptes veganes basades en criteris naturistes, ecològics i de justícia social.

L’objectiu de la publicació 'Viatge saludable' és tractar la salut a través de l’alimentació però també  des d’una perspectiva més holística. Per aquest motiu, a més de 150 receptes veganes, ecològiques i sostenibles, ofereix capítols dedicats a la relació entre emocions i salut,  a l’impacte dels tòxics en la vida quotidiana, pautes per saber com gestionar els àpats, etc.

L’autora, Isabel Celma, és membre de la cooperativa des dels seus inicis i compta amb una àmplia experiència en l’àmbit de l’alimentació naturista com a activista, conferenciant i professora de cursos i tallers. No és aquest el seu primer llibre: fa 10 anys, ja va escriure  ‘Viatge nutritiu’ juntament amb Montse Tolosana.

La Cooperativa Cydonia publicarà el llibre a través de l’editorial que va posar en marxa fa dos anys.  Per poder finançar aquesta iniciativa, s’ha engegat una campanya de micromecenatge a Verkami.

Les persones que vulguin col·laborar ja poden fer les seves aportacions perquè, a mitjan desembre, 'Viatge saludable' sigui una realitat.
 

 

Afegeix un comentari nou