1r Concurs de Relats Juvenils: Tens molt a dir!

 Font:
Font:

1r Concurs de Relats Juvenils: Tens molt a dir!

Resum: 

Si tens entre 8 i 18 anys ja pots participar-hi i donar la teva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt.

La FCVS convoca el 1r Concurs de Relats Juvenils “Tens molt a dir” per promoure que el voluntariat social val la pena. L’objectiu és donar veu a tots els alumnes per a que expressin la seva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt.

Els alumnes han d’explicar la teva visió sobre el voluntariat social mitjançant l’escriptura: què farien si fossin voluntaris, explicar si coneixen algú que faci voluntariat... Les idees dels més joves poden fer una ciutat més solidària!.

Els relats es podran presentar fins el 27 de març de 2015 i els millors escrits tindran premi. Així, es lliuraran un primer, un segon i un tercer premi per les dues categories del concurs (Categoria infantil: 8 – 12 anys. Categoria juvenil: 13 – 18 anys).

Per decidir qui seran els guanyadors, hi haurà un jurat format per persones coneixedores del món literari, del món acadèmic i del món del voluntariat. La FCVS publicarà una selecció dels millors relats al blog Val la pena! durant l’any següent.

Bases dels relats

  • La temàtica dels relats haurà de ser el voluntariat social.
  • Cada autor podrà presentar només un relat.
  • Els relats han de tenir títol i s’han de lliurar en un document word (Lletra Arial 12)
  • L’extensió màxima dels relats és de 2.000 caràcters amb espais (26 línies), sense tenir en compte el títol.
  • Els autors han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim i escola) fins el 27 de març de 2015. De manera opcional es pot enviar una fotografia o dibuix que il·lustri el relat.

Ja pots enviar el teu relat per mail!

Afegeix un comentari nou