5.220 catalans en risc d'exclusió van trobar feina al llarg del 2014

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

5.220 catalans en risc d'exclusió van trobar feina al llarg del 2014

Resum: 

A tot l'Estat, gràcies al programa Incorpora de la Caixa, més de 17.000 persones van accedir al món laboral.

El passat 2014, el programa d’integració laboral Incorpora, creat l'any 2006 per l'Obra Social La Caixa, va fer possible que a Catalunya 5.220 persones trobessin feina. Això suposa un increment de més d'un 15% respecte l'any anterior i s'ha aconseguit gràcies a la implicació de 1.784 empreses.

En el conjunt de l'Estat, el programa Incorpora va facilitar 17.544 llocs de treball a persones vulnerables al llarg del 2014, mentre que l'any anterior van ser 13.930 persones.

El projecte Incorpora s’adreça a col·lectius en situació de vulnerabilitat, aturats de llarga durada, persones amb discapacitat, ex reclusos, joves en risc d'exclusió, persones immigrades i víctimes de violència de gènere.

Incorpora ofereix a les empreses un servei gratuït d’assessorament i acompanyament en accions de responsabilitat social corporativa, en aquest cas centrades en la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat.

L’objectiu principal d’Incorpora és construir ponts entre les empreses i les entitats socials dedicades a la integració laboral. Aquest any una de les línies d’actuació prioritàries d’Incorpora és l’impuls d’accions formatives per augmentar les oportunitats d’accés al món laboral dels usuaris del programa amb menys possibilitats de trobar feina.

Afegeix un comentari nou