5è open d’escalada en pro de la inclusió social a Terrassa

  • Foto del Tercer Open de bloc de Gravetat Zero, open solidari

    Foto del Tercer Open de bloc de Gravetat Zero, open solidari - Font: Gravetat zero

  • Cartell del 5è Open d'escalada

    Cartell del 5è Open d'escalada - Font: Gravetat zero

Gravetat 0 i Prodis uneixen forces per la inclusió social i conviden a gaudir, el proper dissabte 14 d’abril, d’esport, solidaritat i inclusió amb el 5è open d’escalada en bloc de Terrassa.

Aquesta activitat lúdica començarà a les 10h al carrer Sant Gaietà, 52 de Terrassa on els participants podran començar a escalar les 80 vies i competir en les diferents categories: femenina, masculina, infantil i per equips.

A les 17.00 els Pirates Rumversions faran un concert i amenitzaran la competició, a les 18:30h es farà l’entrega de premis i al final de l’open es realitzarà un sorteig on el guanyador o guanyadora s’endurà material d’escalada.

16 voluntaris de Prodis formaran part de l’equip d’organització de l’esdeveniment realitzant diferents tasques, on hi haurà una parada informativa de la fundació amb persones voluntàries que explicaran què és Prodis, quina és la seva missió a la societat i donaran a conèixer les seves campanyes. Les dues entitats organitzadores realitzen aquest esdeveniment amb un cos tècnic format per persones amb diferents capacitats com el millor exemple de inclusió real i normalització positiva a la societat.

La col·laboració entre Prodis i Gravetat 0 va més enllà d’aquest dia ja que membres de Prodis ajudaran també en la preparació del local pel dia de la competició i la neteja de preses perquè estigui tot llest pel dia 14.

D’altra banda, els membres del Servei Ocupacional d’Inserció de Prodis van rebre una classe magistral d’escalada on van poder provar l’escalada per primer cop.

És una iniciativa solidària on la totalitat de la recaptació es destinarà a activitats de Pluridiscapacitats Fundació Privada Terrassenca Prodis.

Afegeix un comentari nou