Aliança contra la pobresa infantil

 • Logo de Caixaproinfancia

  Logo de Caixaproinfancia

 • Imatge de la presentació

  Imatge de la presentació

 • Imatge del programa Caixaproinfancia

  Imatge del programa Caixaproinfancia

Tags

El programa CaixaProinfancia funciona des de l’any 2007 i s’adreça a famílies amb infants i joves menors de 16 anys en risc d’exclusió social.

L’objectiu del CaixaProinfància és contribuir a l’eradicació de la pobresa infantil mitjançant el desenvolupament de competències dels infants i els joves per millorar els seus processos d’integració social.

El passat 17 de juliol, en el marc del programa CaixaProinfància, Fundació “la Caixa” van presentar a CaixaForum Madrid una “aliança estratègica contra la pobresa infantil” que involucra empreses privades, administració pública i entitats del Tercer sector d'11 poblacions de tot l'Estat.

Quant al Tercer Sector, són 342 les entitats socials encarregades de desplegar el programa, que es desenvolupa a 11 de les poblacions amb major concentració de pobresa infantil i les seves respectives àrees metropolitanes: Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Sevilla, València, Palma de Mallorca, Múrcia, Saragossa, Santa Cruz de Tenerife i Las Palmas de Gran Canària.

Des de la posada en marxa de CaixaProinfància l’any 2007:

 • el programa ha atès un total de 191.775 nens i 112.056 famílies
 • “la Caixa” ha invertit més de 179 milions d’euros en el programa

 

Afegeix un comentari nou