"Amic Meu", el conte infantil que explica, a través d’ulls d’infant, el drama de les persones refugiades

  • La portada i contraportada del llibre - Font: Open Cultural Center

El conte, iniciativa d’Open Cultural Center (OCC), pretén conscienciar i sensibilitzar de la realitat que viuen milers de persones refugiades obligades a desplaçar-se a causa de la guerra.

"Amic meu" neix a través dels dibuixos i testimonis de nens i nenes dels camps de refugiats a Cherso (Grècia), amb el recolzament de les persones voluntàries. El que en un principi va començar com un taller per experimentar diverses tècniques artístiques es va reorientar en un nou projecte on els més petits poguessin expressar a través de dibuixos i paraules les seves pròpies experiències. El conte està dividit en 4 parts: la vida a Síria, el viatge a Europa, la vida als camps de Grècia i el futur. Testimonis plens de realitat, emoció i esperança que ensenyen als més petits però també als més grans.

El conte, que ja compta amb més de trenta punts de venda distribuïts per tota Catalunya, es vendrà també a Sant Jordi per l’entitat al Passeig de Sant Joan 60 de Barcelona, i per altres col·laboradores que recolzen la iniciativa.

El donatiu per conte és de 10 € que ajudaran a continuar finançant els projectes d’OCC a Grècia.

Afegeix un comentari nou