Campanya de solidaritat amb les persones sense sostre

Associació per a Joves Teb
Imatge representativa de la campanya
L'equip del Centre d'Acollida Assís

Campanya de solidaritat amb les persones sense sostre

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Vuitanta voluntaris han cedit temporalment els seus perfils a les xarxes socials a persones en situació de vulnerabilitat social perquè puguin tenir veu.

#404HomelessNotFound és una iniciativa del Centre d'Acollida Assís, una associació de voluntariat que treballa al districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona promovent processos d'inclusió social, fomentant la promoció de la persona i sensibilitzant la ciutadania envers la situació de les persones sense sostre.

La campanya vol trencar els estereotips i els prejudicis que hi ha al voltant de les persones que dormen al carrer. Convida a posar-s'hi en la seva pell i a somiar amb un món on cap persona sense llar quedi fora del sistema.

Tal com s'explica a les instruccions per participar a la campanya, "durant 40 hores i 4 minuts cedeixes l'espai del teu mur a facebook/twitter per publicar la història d’una persona sense llar. És a dir, que durant aquest temps al teu perfil social només publicaràs aquesta història".

S'està monitoritzant la resposta que estan reben els participants en #404HomelessNotFound i de moment hi ha hagut molts missatges de suport. També algunes figures mediàtiques com la religiosa Teresa Forcades, el periodista Manel Lucas o el filòsof Francesc Torralba han cedit el seu perfil a les xarxes socials per donar suport a aquesta iniciativa.

Mentrestant, el Centre d'Acollida Assís anima a continuar participant-hi per tal que la campanya es difongui de manera viral. Aquí tens informació sobre com fer-ho. També pots participar a l'entitat o fer una aportació econòmica.

Per veure el vídeo de la campanya a Youtube fes clic en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou
0