#CierraUnicef, la campanya per aconseguir un món millor pels infants

FCVS
Imatge de la campanya #CierraUnicef
Imatge de la campanya #CierraUnicef
El jugador de bàsquet, Felipe Reyes, donant suport a la campanya #CierraUnicef
El jugador de bàsquet, Felipe Reyes, ha donat suport a la campanya #CierraUnicef juntament amb altres cares conegudes

#CierraUnicef, la campanya per aconseguir un món millor pels infants

FCVS

Resum: 

Unicef juga amb l'anunci del seu tancament per destacar que ja no seran imprescindibles si es lluita amb fermesa contra la pobresa infantil i es respecten els drets dels més petits.

Unicef, que treballa per millorar la situació de milions d’infants a tot el món, ha llançat la campanya #CierraUnicef per transmetre el somni d’aconseguir un món on es respectin tots els drets dels nens i nenes i la seva feina ja no sigui necessària.

“El dia que acabem amb la mortalitat infantil, el dia que tots els infants tinguin accés a una educació i sanitat dignes, el dia que tots ells estiguin protegits davant els abusos i l'explotació, el dia que estiguin garantits els seus drets en qualsevol racó de món, aquest dia UNICEF tancarà. La nostra tasca ja no serà necessària i el món serà un millor" va explicar la presidenta d'UNICEF Comitè Catalunya, Anna Folch, a la presentació de la nova campanya de l'entitat.

L'objectiu és aconseguir una gran mobilització de ciutadans, empreses i administracions per aconseguir els fons necessaris que permetin seguir engegant programes a favor de la infància i, entre tots, aconseguir un món millor per a tots els infants. Aquelles persones que vulguin contribuir amb la campanya ho poden fer mitjançant el següent enllaç.

La campanya ja compta amb el suport de moltes cares conegudes com Pau Gasol, David Bisbal, Nieves Álvarez, Eva González, Miguel Ángel Muñoz, José Sagristà, Eduardo Noriega, Felipe Reyes o Marc Márquez.

Reptes de futur

En els seus més de 70 anys d'història, UNICEF ha contribuït a millorar la situació de milions de nens i nenes a tot el món i a aconseguir assoliments que semblaven impossibles.

No obstant això, al 2017 segueix havent-hi realitats inacceptables com 50 milions d’infants que sofreixen desnutrició aguda o 61 milions que no van a escola. A més, 535 milions viuen en països afectats per conflictes o desastres naturals. Per aquest motiu l'organització seguirà treballant per donar suport a tots aquests infants i garantir que es compleixin els seus drets, amb el somni que algun dia puguin deixar de fer-ho.