Conxita Solé, nova presidenta de Projecte Home Catalunya

Autor/a: 
Projecte Home Catalunya / FCVS
Conxita Solé, la nova presidenta del patronat
El patronat de Projecte Home Catalunya

Conxita Solé, nova presidenta de Projecte Home Catalunya

Autor/a: 
Projecte Home Catalunya / FCVS

Resum: 

El patronat de Projecte Home Catalunya ha escollit Conxita Solé com a nova presidenta de l’entitat.

En una junta extraordinària celebrada a l’Hotel Granados 83 de Barcelona, els membres del patronat han escollit per unanimitat a Solé com a presidenta en substitució d’Antoni Castella, que va morir el passat mes de desembre.

Nascuda a La Pobla de Segur el 1947 i mestra de professió, Conxita Solé va entrar al patronat de Projecte Home Catalunya l’any 2000. Vídua d’Antonio Oliveres, propietari de Kappa España, el seu marit va ser un dels empresaris que més es va implicar en els inicis de l’entitat i en ajudar a reconèixer la problemàtica social de les drogodependències.

Compromís del patronat

El conjunt del patronat de Projecte Home ha participat en aquesta junta extraordinària. Hi eren presents, a més de les esmentades Conxita Solé i Begoña del Pueyo, la presidenta d’honor, Maria Rosa Muñoz; el patró d’honor, Baltasar Garzón; així com la resta de membres: Enrique Alagarda, África Cabezón, Jordi Casaus, Tomeu Català, Oriol Esculies, Josep Maria Fusté, Luis del Olmo, Olga Pérez, Begoña del Pueyo, Albert Sabatés, Lino Salas, Eduarda Vergara i Roser Viure.

Baltasar Garzón ha aprofitat la junta per recordar que aquest 2015 Projecte Home Catalunya celebrarà el seu vintè aniversari i que malgrat que han passat ja vint anys “cal seguir lluitant perquè la invisibilitat de les drogodependències a la nostra societat encara es manté”.

Mira aquí la galeria de fotos de la junta extraordinària

Afegeix un comentari nou