Durant tres mesos anar de tapes serà un acte solidari

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Durant tres mesos anar de tapes serà un acte solidari

Resum: 

Més de setanta restaurants de Barcelona participen en el projecte, que apadrinen els germans Adrià, on 0,5€ de cada tapa venuda es destinaran al Casal dels Infants.

Per segon any consecutiu, els reputats xefs Ferran i Albert Adrià han posat en marxa el projecte de “Tapes solidàries” que vol recaptar fons, a través de la venda de tapes de 71 restaurants de Barcelona i destinar-los a projectes del Casal dels Infants del Raval.

Durant tres mesos, per cada tapa venuda 0,5 euros aniran a finançar projectes del Casal. L’any passat, quan es va celebrar per primer cop aquesta iniciativa, es van recollir 20.000 euros, amb una trentena menys de restaurants implicats. Ara, amb 71 establiments, tot fa suposar que la recaptació serà molt més elevada.

Entre altres restaurants, cal destacar Tickets, dels Adrià, la Fonda Gaig, la Bodega Sepúlveda, el Racó de Can Fabes, Tapas 24, Pinotxo, Arola, etc. Els clientes, a més de la degustació, podran omplir un posava sos i participar en el sorteig d’un dinar per a dues persones ofert per cadascun dels restaurants de la campanya.

El Casal dels Infants porta gairebé 30 anys treballant amb infants i llurs famílies amb pocs o nuls recursos als barris més afectats, com el Raval, la Mina, Sant Adrià, Badalona Sud, Fondo, Santa Rosa a Santa Coloma i a Salt al Gironès. La seva tasca va més enllà de cobrir les necessitats bàsiques de més de 6.000 nens i nenes sinó que treballen per donar-los un futur integrador.

+INFORMACIÓ: www.tapasolidaria.org - www.casaldelsinfants.org

Afegeix un comentari nou