El Banc de Sang assoleix les 35.000 donacions que es proposava amb la seva campanya

Colectic
Persones donant sang
Han estat programades 200 campanyes més per al mes de setembre

El Banc de Sang assoleix les 35.000 donacions que es proposava amb la seva campanya

Colectic

Resum: 

Tot i això, si comparem les xifres d'enguany i les de l'any passat hi ha hagut un 9% menys de donacions durant l'estiu, cosa que fa necessari dur a teme altres campanyes al mes de setembre per compensar la davallada.

La campanya #omplelabossa del Banc de Sang i Teixits va acabar diumenge 9 de setembre, havent aconseguit les donacions per cobrir les necessitats dels hospitals durant els mesos de juliol i agost.

La baixada en les donacions en comparació a les de la campanya de l'any passat es deu a que les últimes setmanes de l'agost del 2017 la ciutadania es va mobilitzar com a conseqüència dels atemptats a Barcelona i Cambrils.

D'altra banda, les donacions han baixat també un 30% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. Aquest descens es compensarà amb 200 campanyes que han estat programades per al mes de setembre.

El Banc de Sang i Teixits espera que amb les campanyes programades per al mes de setembre les reserves de sang es situïn en el nivell òptim, que cobreix les necessitats entre 10 i 12 dies.

La campanya es va tancar amb una col·lecta especial a la muntanya de Montserrat, que per primera vegada va comptar amb un espai per a les persones donants a la Sala de la Façana.

Afegeix un comentari nou