El Mercat Social torna a la VI Fira d'Economia Solidària

FCVS
El Mercat Social a la FESC
El Mercat Social torna un any més a la Fira d’Economia Solidària
Fira d'Economia Solidària
La FESC és l’esdeveniment anual referent de l’economia social i solidària
Sorteig El Mercat Social
Es sortejarà un lot exclusiu amb productes ecològics i artesans d'El Mercat Social

El Mercat Social torna a la VI Fira d'Economia Solidària

FCVS

Resum: 

Hi participarà amb un estand ple de propostes que apropen l'experiència de la compra social i responsable.

El Mercat Social torna un any més a la Fira d’Economia Solidària (FESC). Durant el 21 i 22 d’octubre, tothom que s'apropi al seu estand podrà viure l'experiència de la compra social i responsable ja que es podran conèixer i tastar els seus productes. A més, es podrà participar en el sorteig d’un lot exclusiu.

Qui visiti El Mercat Social de Voluntaris.cat a la FESC descobrirà idees per fer regals amb gran valor. S’hi poden trobar productes d’alimentació, bosses, complements, bijuteria…

Sorteig d’un lot exclusiu

El Mercat Social realitzarà un sorteig d’un lot exclusiu amb productes ecològics i artesans d’Ecosol-Càritas, de l’Associació Ajudam i d’Hortus Aprodisca. Per poder optar al premi només cal omplir la butlleta de participació que es trobaran a l’estand d’El Mercat Social.

Al sorteig s’hi podrà participar des del dia 21 fins al 22 d’octubre a les 12.45 h. El moment en què s’anunciarà la persona guanyadora serà a les 13 h.

Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya

La FESC és l’esdeveniment anual referent que vol mostrar l’ampli i variat ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària que existeixen al territori català.

La primera edició de la FESC va celebrar-se el 2012 i des d’aleshores s’ha convertit en una cita imprescindible per al sector cada mes d’octubre. A la Fira hi estan representats tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones; habitatge, alimetnació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

El Mercat Social

A El Mercat Social de Voluntaris.cat s’hi poden trobar una trentena de causes perquè les compres siguin solidàries i originals. Vine a l’estand d’El Mercat Social i viu un cap de setmana per gaudir d’una altra economia.

T’hi esperem!

Consulta les bases per participar en el sorteig i guanya!

Afegeix un comentari nou