El projecte JoveEU dóna veu als joves i les joves

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El projecte JoveEU dóna veu als joves i les joves

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Es centra en el diàleg entre joves i els responsables polítics i socials de cara a tenir en compte la seva opinió en la presa de decisions que els hi afecten.

JovEU (Joventut: Motor de transformació social a Europa) està emmarcat dins el programa europeu Erasmus+, promogut per la Unión Europea a través del Institut de la Joventut d'Espanya (INJUVE).

Es tracta d'una iniciativa liderada per EAPN-ES, la Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social, juntament amb les entitats que formen part de la mateixa.

El projecte permetrà que els joves i les joves amb menys oportunitats i en situació de vulnerabilitat social puguin participar activament en la vida democràtica a partir de reunions, conferències, consultes i altres actes. Les conclusions que se n'extreguin ajudaran als responsables polítics i socials a dissenyar les polítiques de joventut.

Hi poden participar joves que tinguin entre 18 i 30 anys i que es trobin principalment en situació de vulnerabilitat social. JovEU comptarà també amb la participació d'associacions juvenils, de responsables d'àrees de Joventut de l'Administració pública i d'organismes oficials, d'experts en joventut, de grups polítics i d'altres agents i organitzacions socials.

Pots tenir més informació sobre els objectius, les activitats i altres aspectes relacionats amb el projecte JovEU visitant el seu web. També hi ha un formulari de contacte.

Afegeix un comentari nou