Els germans Adrià apadrinen la 4a edició de la Tapa Solidària

 Font:
Font:

Els germans Adrià apadrinen la 4a edició de la Tapa Solidària

Resum: 

Els germans Adrià apadrinen la quarta edició de la Tapa Solidària. La iniciativa transforma les millors tapes de la ciutat en oportunitats per als infants més vulnerables.

El pròxim dijous 2 d’octubre tindrà lloc l’acte de presentació de la quarta edició de la Tapa Solidària al restaurant Tickets, dels germans Adrià. Aquest establiment és només un dels 85 restaurants que se sumen aquest any al projecte gastronòmic que lluita contra la pobresa infantil.

Cada restaurant col·laborador aporta 0,50 euros de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants, que treballa fa més de 30 anys per l’educació d’infants i joves en risc d’exclusió social. El compromís de les persones que tastin la Tapa es traduirà en més oportunitats per transformar la realitat d’aquests nens i nenes.

En les tres primeres edicions, la Tapa Solidària, amb 10 restaurants col·laboradors menys, va aconseguir més de 67.000 euros que van ser destinats íntegrament al projecte “Vincles”. Es tracta d’una iniciativa maternoinfantil que dóna cada dia suport a les mares amb nadons de 0 a 3 anys en situació de vulnerabilitat.

Com a novetat aquest any, amb la consumició de la Tapa Solidària, es participarà en el sorteig d’un àpat per a dues persones cedit per cadascun dels restaurants. No et perdis l’oportunitat de millorar les condicions de vida dels infants més vulnerables i vine a menjar una tapa.

Afegeix un comentari nou