Els recursos laborals de Sant Adrià de Besòs, en un clic

Colectic
La idea de crear la 'Xarxa de recursos laborals' va sorgir en les 'Jornades de Recursos Laborals a Sant Adrià de Besòs: Experiències per a l’Orientació i Inserció Laboral'
Participants de les 'Jornades de Recursos Laborals a Sant Adrià de Besòs: Experiències per a l’Orientació i Inserció Laboral'
La 'Xarxa de recursos laborals' aplega la informació sobre inserció laboral de Sant Adrià de Besòs
Captura de la 'Xarxa de recursos laborals'

Els recursos laborals de Sant Adrià de Besòs, en un clic

Colectic

Resum: 

La Mesa d'inclusió del municipi ha creat la 'Xarxa de recursos laborals', que aplega informació sobre orientació i inserció laboral en un calendari, un directori i un mapa.

Una trentena de professionals de 19 entitats diferents van compartir i debatre el passat mes de febrer en les 'Jornades de Recursos Laborals a Sant Adrià de Besòs: Experiències per a l’Orientació i Inserció Laboral'. Allà va sorgir una idea: crear una eina que integrés tots els recursos relacionats amb l’orientació i la inserció laboral del municipi, per tal de posar-los a l’abast de la ciutadania i de les persones professionals que treballen en aquest àmbit. Ara aquesta idea ha pres forma i es diu 'Xarxa de recursos laborals'.

Aquesta eina aplega informació que fins al moment es trobava dispersa. Ofereix un calendari, un directori i un mapa. El calendari recull els cursos, projectes i xerrades que es desenvolupen a la ciutat, amb les dades de contacte de l’entitat o administració responsable.

El directori mostra tots els agents que treballen per millorar la inserció laboral al municipi, amb dades de contacte, enllaç a la plana web i els principals camps d’actuació. Per últim, el mapa permet veure d’una manera ràpida la localització d’aquests agents.

Es tracta d'una iniciativa de la Mesa d'inclusió, espai de reflexió i treball conjunt entre administració i agents socials amb l'objectiu de millorar la resposta a la ciutadania en risc d'exclusió social.